•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sherlock Gnomes u bašti u nastavku filma „Gnomeo & Juliet“

Nastavak filma „Gnomeo & Juliet“ se sprema zahvaljujući činjenici da je prvi deo ovog filma postigao uspeh na boks ofisu, ali i tome što nema još uvek puno animiranih filmova čiji su likovi zapravo ukrasi u bašti koji oživljavaju.

Za distribuciju ovog filma će biti zadužen Touchtone, a režija će biti poverena Kelly Asbury. Originalni film je bio humorističan osvrt na Šekspirovu tragediju „Romeo & Juliet“, u kojoj su animirani baštenski patuljci igrali glavne uloge.

Nastavak pomera priču na misterioznu teritoriju kada patuljci počnu da nestaju iz engleske bašte u kojoj su se do tada nalazili. Gnomeo, Juliet i njihovi prijatelji se tada obraćaju Sherlock-u Gnomes-u, najvećem detektivu za ukrase, iako možda ovaj Sherlock nije najoštrija alatka u priboru za alat.

Naziv ostvarenja će biti „Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes“, a svakako će biti jako zanimljivo videti kako interesantan preokret može da se dogodi dobro poznatom liku Arthur-a Conan-a Doyle-a.

Kao i original i nastavak dolazi iz komapanije „Rocket Pictures“ Elton-a John-a, scenario pišu Andy Riley i Kevin Cecil, a Elton John, će pisati originalne muzičke numere za film.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...