•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leni Kravic uskoro u filmu "The Hunger Games"

Nakon što su se filmski šefovi oduševili filmskim debijem Lenija Kravica u filmu "Precious", uspeli su ga nagovoriti da se pojavi i u filmu "The Hunger Games".

Ovaj talentovani muziÄar je izabran za ulogu stiliste Cina u nestrpljivo oÄekivanoj filmskoj adaptaciji romana Suzan Kolins, a Kravic je otkrio da mu je novu ulogu u filmu donela njegova uloga bolniÄara u drami iz 2009.

Magazinu "Interview" je izjavio: "Režiser Gari Ros je gledao 'Precious' i rekao je da mu se svideo lik bolniÄara Džona, i pomislio je da bi mi odgovarala uloga u 'Hunger Games', jer je Cina neko ko brine o nekom drugom i ujedno je osoba na koju se drugi oslanjaju zbog podrške."

"tako da me je nazvao... Rekao je 'Ćao! Snimam film koji se zove 'The Hunger Games'. Mislim da bi ti bio odliÄan. Ako želiš, uloga je tvoja.' Bez audicije. Bio sam stvarno poÄastvovan."

Kravic je insistirao na Äitanju knjige pre nego što je prihvatio ulogu - i brzo nakon toga je potpisao ugovor jer mu se jako dopala priÄa.

Dodao je: "Sećam se da sam poÄeo s Äitanjem kasno uveÄe i da mi se spavalo - bio sam umoran jer sam celog dana snimao muziku, ali nisam mogao prestati da Äitam jer me je toliko obuzela priÄa. ÄŒim sam proÄitao knjigu, nazvao sam Garija i rekao mu da pristajem."

http://www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...