•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mekgregor se uspaničio zbog lažnog pištolja

Režiser Stiven Soderberg naredio je ekipi svog novog trilera "Haywire" da svuda sa sobom nose lažno oružje, kako bi se bolje uživeli u uloge, ali Juan Mekgregor na to ipak nije pristao.

Soderberg je želeo da glumci shvate kakav je osećaj sa sobom nositi skriveno oružje pa im je pre snimanja podelio lažne pištolje. Mekgregor je to ipak odbio jer nije hteo rizikpvati da ga policija pogrešno shvati i pomisli da je oružje pravo.

Za britanski list "Daily Express", Mekgregor je izjavio: "Svoj pištolj nisam nosio sa sobom. Ne bih želeo da me privedu dok kupujem u supermarketu, pred očima moje dece, samo zato što u zadnjem džepu imam gumeni pištolj. Jednostavno sam se uspaničio."

Škotski glumac, poznat po svojoj ulozi u "Trainspottingu", u ovom napetom trileru o tajnim agentima glumi uz Đinu Karano, Antonija Banderasa, Majkla Daglasa i Majkla Fasbendera.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...