•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Thousand Words (2012)

“A Thousand Words” je američka komedija iz 2012. godine, sa čuvenim Eddie Murphy-jem u naslovnoj ulozi, reditelja Brian-a Robbins-a, koji je imao svoju premijeru 9. marta 2012. godine.

Jack McCall (Eddie Murphy), je agent i izdavač iz Holivuda koji može da izgovori bilo šta, gotovo bez razmišljanja, samo da bi dobio ono što želi. To mu jako dugo i uspeva, ali kada izgovori sitnu i gotovo beznačajnu laž novom guruu Dr. Sinja-iju (Cliff Curtis), dešava se nešto što nije ni mogao da zamisli. Dr. Sinja ga proklinje magičnim svetim Bodhi drvetom koje iznenada raste u njegovom dvorištu. Ovo drvo ima 1000 listova i svaka reč koju McCall izgovori čini da jedan list otpadne, a sama kletva vodi ka tome da nakon poslednjeg lista koji će otpasti sa drveta McCall umire. U novonastaloj situaciji McCall mora da pronađe način da komunicira sa drugima bez reči, ili će jednostavno iščeznuti.

Ovo je jako zanimljivo ostvarenje koje će vas sigurno dovesti do suza i vredi ga pogledati.

Žanr:komedija, drama
Godina:2012
Reziser:Brian Robbins
Scenario:Steve Koren
Uloge:Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington
Uzrast:PG-13
Award:6,35 miliona USD
Studio:DreamWorks SKG
Zemlja:United States
Website:www.thousandwordsmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu