•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Titef 3D“ u bioskopima od 29. marta

Duhovita priča o odrastanju radoznalog nestaška Titefa

„Titef 3D“, animirani film snimljen prema kultnom francuskom stripu, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 29. marta. Priča o odrastanju, zaljubljivanju, drugarstvima, školi i ostalim stvarima koje čine život jednog radoznalog dečaka na vratima puberteta sinhronizovana je na srpski jezik.

Nađa slavi rođendan, a Titef nije pozvan. Katastrofa! Titef mora da otkrije šta je pošlo po zlu. Kako je mogla da ga zaboravi, kad on nabaci svoj najzavodljiviji stav prilikom susreta sa njom? Ovaj potres će uzdrmati Titefov život, posebno zbog toga što se, kao i uvek, ispostavlja da su odrasli beskorisni. Titef će stoga sam uzeti stvari u svoje ruke i pokušati da se izbavi iz haosa, ne gubeći pri tom iz vida da mu je najvažniji cilj – biti pozvan na Nađin rođendan!

Autor stripa, čiji je pseudonim Zep, takođe je i autor scenarija i reditelj filma. „Titef 3D“ je prvi vikend prikazivanja u bioskopima bio prvi na listi gledanosti u Francuskoj.

Evo i trejlera za ovaj film:

Zahvaljujemo se MCF-u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...