•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma „Crna Zorica“ 20. marta u Sava Centru

Crna komedija sa avanturističkim elementima, “Crna Zorica”, premijerno će biti prikazana 20. marta, u 20:30h, u Sava Centru.

“Crna Zorica” je novi domaći film, u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus. Posle premijere, film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 22. marta.

Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u praznoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak „poljubac smrti“.

Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.

U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo. Scenarista filma je Goran Mojsin, scenarista serije „Mile protiv tranzicije“.

Film je sniman tokom 2010. godine u Beogradu i u selima između Avale i Kosmaja.

Evo i trejlera za ovaj film:

Zahvaljujemo se MCF-u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....