•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Being Flynn (2012)

“Being Flynn” komedija koja je imala premijeru u Americi 2. marta 2012. godine, a naslovne uloge su poverene: Robert-u De Niro-u, Julianne Moore i Paul-u Dano-u.

De Niro igra Jonathan-a Flynn-a, jednog od tri najveća samoprozvana ameriÄka pisca koji tvrdi da izdavaÄi samo stiÄu ogromno bogatstvo na njegovom radu, ali dešava se i to da on gubi svoj stan i postaje beskućnik. Jonathan Flynn možda ima mentalne probleme ili jednostavno voli da vrda. Ali da li on stvarno veruje u svoju veliÄinu i vrednost?

O njemu saznajemo od njegovog sina Nick-a Flynn-a (Paul Dano), koji dok radi u centru za beskućnike u Njujorku ponovo sreće svog oca. Nick takoÄ‘e namerava da postane veliki pisac. On sebi postavlja pitanje tokom filma vezano za to da li je on osuÄ‘en na propast kao i njegov otac i seća se da je otac bio uglavnom odsutan tokom njegovog detinjstva, zato što je bio u zatvoru zbog svog pisanja. Njegova majka (Julianne Moore) je pokušavala da mu to objasni onako kako je najbolje umela, a da to dete shvati. Njegova sećanja iz detinjstva se vezuju za ograniÄeno ponajvljanje igara vezanih za pisma koja mu je Jonathan slao iz zatvora.

Ovaj film se ne bavi standardnim holivudskim formulama vezanim za kajanje – već je i koplikovanije od toga. “Being Flynn” je ostvarenje koje svakako vredi pogledati.

Žanr:komedija, drama
Godina:2012
Reziser:Paul Weitz
Scenario:Paul Weitz, Nick Flynn
Uloge:Paul Dano, Robert De Niro, Julianne Moore
Uzrast:R
Studio:Focus Features
Zemlja:United States
Website:focusfeatures.com/being_flynn
Jezik:engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...