•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bel Ami (2012)

“Bel Ami” drama iz 2012. godine u kojoj naslovne uloge tumače: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas i Christina Ricci. Reditelji filma su Declan Donnellan i Nick Ormerod, samo ostvarenje je zasnovano na istoimenom francuskom romanu iz 1885. godine Guy de Maupassant.

Ovo je klasična priča, sa dosta ucene, manipulacije koja oslikava život u Parizu u 19. veku, u kojoj Pattinson igra mladog i jako ambicioznog George-a Duroy-ja. On otkriva da njegova strast i veštine zavođenja jako utiču na pariske dame, koje tumače Ricci-jeva, Thruman-ova i Thomas-ova. Tako on koristi te svoje sposobnosti kao najbrži i najefikasniji način da se uzdigne u društvu, koje prosto očajnički želi da kontroliše.

Ovo je jako zanimljivo ostvarenje koje morate pogledati.

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser:Declan Donnellan, Nick Ormerod
Scenario:Guy de Maupassant, Rachel Bennette
Uloge:Robert Pattinson, Christina Ricci, Uma Thurman
Uzrast:R
Studio:19 Entertainment
Zemlja:UK
Website:belamifilm.com/
Jezik:engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu