•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova zvezda na Bulevaru slavnih za Malkolm-a Mekdauel-a

Britanski glumac Malkolm Mekdauel, široj publici najpoznatiji po ulozi u filmu „Paklena pomorandža“, dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Izvori prenose da je zvezda postavljena ispred engleskog paba "Pig'n Whistle", što je prema 68-godišnjem glumcu idealno mesto jer je i njegov otac držao sličan lokal u Liverpulu gde je odrastao.

Dok mu je odavao priznanje, glumčev kolega Geri Oldamn je posebno istakao Mekdauelovu ulogu u filmu „Raging Moon“ iz 1971. godine zbog koje je, kako je rekao, i sam postao glumac. Oldman tvrdi da je ta Mekdauelova uloga bila „odlično obavljen posao“ i tada je poželeo da se i sam bavi glumom.

Iako je britanski glumac, činjenica je da Mekdauel poslednjih godina uglavnom glumi u projektima američke televizije. Najnovija uloga mu je u seriji „Menatlista“ i naučnofantastičnom filmu „Filadelfijski eksperiment“.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu