•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kick-Ass (2010)

“Kick-Ass” je mračna komedija iz 2010. godine zasnovana na istoimenom stripu autora Mark-a Millar-a i John-a Romita, Jr.-a. Režuju filma potpisuje Matthew Vaughn, koji je jedan od producenata filma sa glumcem Brad-om Pitt-om.

Film govori o običnom tinejđžeru i velikom ljubitelju stripova, sa svega nekoliko prijatelja Dave-u Lizewski-om koji želi da postane pravi super heroj, pa je tako sebi nadenuo ime "Kick-Ass". Njegov život nije tako težak, ali se sve menja tom njegovom jednostavnom odlukom da postane super heroj iako nema ni super moći i nije nikada trenirao. Dave biva umešan u borbu većih razmera kada upozna bivšeg policajca Big Daddy-ja i krene u potragu za dilerom droge Frank-om D'Amico-m, koji je istrenirao svoju jedanaestogodišnju kžerku da bude opasan razbojnik sa nadimkom “Hit-Girl”.

Ovo je odlično ostvarenje koje vredi pogledati.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2010
Reziser:Matthew Vaughn
Scenario:Jane Goldman, Matthew Vaughn
Uloge: Aaron Johnson, Nicolas Cage,Chloë Grace Moretz
Uzrast:R
Award:8 osvojenih, 29 nominacija
Studio:Lionsgate
Zemlja:UK
Website:www.kickass-themovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...