•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra u bioskopima tri nova filma

U domaćim bioskopima od sutra će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći tri nova filma u distribuciji MCF MegaCom Filma.

Za ljubitelje mračnih komedija i neobičnih filmova, stižu “Lokalni vampir” i “Ovo mora da je to mesto”, a za one najmlađe, tu je animirani “Titef” u 3D-u!

“Ovo mora da je to mesto”, novi film Paola Sorentina sa Šonom Penom u glavnoj ulozi, neobična je drama sa elementima komedije. Film o penzionisanoj rok zvezdi koja nastavlja životnu misiju oca sa kojim nije imao dobar odnos, okupio je značajna imena filmske i muzičke scene. Osim Frensis Mekdormand i Džada Hirša, u filmu igra i Dejvid Birn, koji je i autor muzike.

Novo ostvarenja Branka Baletića, “Lokalni vampir” je komedija koja kombinuje i elemente akcije, erotike i horora. U pitanju je priča u kojoj majka lažno prijavljuje sinovljevu smrt kako bi ga spasla kockarskih dugova, a sin se krije i noću izlazi kao vampir u nameri da se sveti protivnicima, udvaračima svoje „udovice” i svoje majke…

Dugometražni film o čuvenom Titefu stiže u bioskope u 3D-u! Kako će se Titef izboriti sa tim što ga njegova drugarica iz razreda i simpatija, Nađa, nije pozvala na rođendan pogledajte u sinhronizovanom “Titefu 3D”!

Zabavni bioskopski vikend je pred nama.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...