•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Čarli Šin se izvinjava gledaocima zbog neprimerenog ponašanja?

Američki glumac Čarli Šin izvinio se juče gledaocima zbog nekontrolisanog ponašanja, ispoljenog prošle godine nakon izbacivanja iz hit serije "Dva i po muškarca". Glumac je priznao da mu je žao zbog svih nedoličnih ispada i dodaje da bi jako želeo da ponovo bude uspešan. Isto tako tvrdi da je sve to bilo možda i malo kukavički.

Šin trenutno snima seriju pod nazivm „Anger Management" koja će početi da se prikazuje od 28. juna i u njoj je u ulozi terapeuta.

Bez obzira na sve što se dogodilo i spremnosti da prestane sa konzumiranjem alkohola, producenti ga ne primoravaju da se podvrgne testovima na drogu. Šin tvrdi da testova neće biti osim ako se nešto strašno ne desi, kao na primer da se pojavi obliven tuđom krvlju, a u ugovoru postoje tzv. moralne klauzule, imajući u vidu ogromne svote novca.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu