•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Juve Against Fantomas (1913)

Ovo je drugi deo brilijantne “Fantomas” serije Louis-a Feuillade-a, koji je odlično urađen za godinu u kojoj je nastao 1913. Specijalni efekti su jako ubedljivi, kao na primer železnička nesreća i ima jako puno akcije i odličnih likova. Film će vas držati u uzbuđenju čitav sat i ostaviće vas da se pitate nakon neverovatnog kraja. Ovo je prilično zadivljujuće ostvarenje za jedan film koji je snima tako davno, gotovo pre 90 godina.

Rene Vavarre se vraća u ulozi Fantomas-a, majstorskog lopoa koji je uspeo da se spasi smrtne kazne i sada mora da beži od inspektora Juve-a (Edmund Breon) koji ne preza ni pred čim kako bi doveo Fantomas-a pred lice pravde. Glavna atrakcija u filmu je negde pred sam kraj filma kada Juve leži u krevetu a Fantomas donosi veliku zmiju u krevet da ga ubije.

Ovo je odlično ostvarenje, klasik francuskog filma, u kome ćete zaista uživati.

Žanr:zločinački, drama
Godina:1913
Reziser:Louis Feuillade
Scenario:Marcel Allain, Louis Feuillade,
Uloge:René Navarre, Georges Melchior, Renée Carl
Studio:Société des Etablissements L. Gaumont
Zemlja:France
Jezik:francuski
Trajanje:61 minuta
Podeli:



Preporucujemo