•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mikronezija inspiracija za nastavak "Avatara"

Nastavak “Avatara” će najverovatnije u potpunosti biti inspirisan najdubljim mestom u svetskim okeanima i najdubljim mestom Zemljine kore, Marijaninim kanalom u Mikroneziji. Reditelj Džejms Kameron je nedavno bio na ronjenu u Mikroneziji i od tamo se vratio oduševljen onim što je video tokom putovanja u kanalu dubokom 11 kilomatara. "Najbolju inspiraciju za nastavke “Avatara” dobio sam u Mikroneziji duboko ispod ovog svieta. Dole je sve mirno, mračno i čini mi se hladno. Prelepo je i deluje “vanzemaljski””, izjavio je Kameron. Glumac Sem Vortington, koji će opet da igra Džejka Salija, kaže da Kameron tamo dole nije video nikakva čudovišta, ali je bio oduševljen lepotama podvodnog sveta i tišinom. Kameronovo putovanje biće iskorišćeno i za dokumentarac kanala "National geographic-a".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...