•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katrin Denev primila nagradu Čaplin

Francuska glumica Katrin Denev dobitnica je ovogodišnje američke filmske nagrade Čaplin, čime je i sama iznenađena pošto je od njenih 100 filmova samo sedam na engleskom. Denev je u ponedeljak uručena 39. nagrada Čaplin koju dodeljuje Filmsko društvo Linkoln centra. Nagrada nosi ime Čarlija Čaplina, kome je prvi put i dodeljena 1972. godine. Među prethodnim dobitnicima su: Martin Skorseze, Tom Henks, Elizabet Tejlor, Alfred Hičkok i prošle godine Sidni Poatje.

Njena ćerka, glumica Kjara Mastrojani, govorila je o majci koja je neustrašiva na platnu kao i u životu, i istakla njeno učestvovanje u javnim protestima protiv smrtne kazne i za pravo na abortus.

Primajući nagradu, Denev je rekla da je iznenadjena time što je dobija kao francuska glumica. Ona je rekla da je to "vrlo retko" i "posebno", a zahvalila se mnogim rediteljima koji su joj dali samopouzdanje da pravi radikalne izbore u svojim filmovima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...