•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Aporia (2006)

Aporia je srpski film iz 2006. godine. Režirao ga je Aris Movsesijan, koji je napisao i scenario.

Priča o slavnom glumcu, Ćulibrku, srednjih godina, koji pred poslednji dan snimanja sazna da je smrtno oboleo. Saznavši to, on donosi odluku da ipak ode na snimanje gde ga očekuje celokupno suočavanje sa životom koji je obeležen podređivanju svega životnog ličnoj karijeri. Uz suočavanje sa svim što on nije i neće stići za života da uradi, dogodi se i to da je scena na besmislen način, nestala iz scenarija. Takva situacija, u kojoj se traži neophodno razrešenje apsurdnog filma i sa jedne strane razrešenje jednog života, dovodi glavnog glumca u niz tragikomičnih situacija. Ćulibrk, potpuno pometen, kroz sebe i svoj život pronalazi rešenje i za jedno i za drugo. Donosi odluku da u poslednjoj sceni „odglumi“ svoju smrt.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:drama
Godina:2006
Reziser:Aris Movsesijan
Scenario:Aris Movsesijan
Uloge:Marko Baćović, Sergej Trifunović, Jasmina Večanski
Studio:BS Group
Zemlja:SiCG
Jezik:Srpski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...