•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rise of the Guardians (2012) - uskoro

“Rise of the Guardians”, koja je u početku nosila naziv “The Guardians of Childhood” je predstojeća 3D kompjuterski-animirana epska akciona i avanturistička drama zasnovana na seriji knjiga William-a Joyce-a “The Guardians of Childhood”. Film će biti produciran od strane kompanije DreamWorks Animation, dok će za distribuciju biti zadužen Paramount Pictures. Reditelj ovog ostvarenja je Peter Ramsey, a likovima su glasove pozajmili: Chris Pine, Isla Fisher, Hugh Jackman, Alec Baldwin, Jude Law i Dakota Goyo. Ovo ostvarenje će se naći u bioskopima od 21. novembra 2012. godine.

Kada zli duh poznat pod imenom Pitch poželi da preuzme svet, besmrtin Čuvari (Guardians) moraju da ujedine svoje snage po prvi put kako bi zaštitili nade, verovanja i maštanja dece širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo