•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ljubav i drugi zločini (2008)

Ljubav i drugi zločini je film srpskog reditelja Stefana Arsenijevića iz 2008. godine. Film je premijeru doživeo na 58. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu 10. februara 2008. godine.

Glavna junakinja, nezadovoljna životom odlučuje da napusti zemlju posle krađe, a film prati njen poslednji dan uoči odlaska, kada se oprašta sa prijateljima i svima onima koji su činili njen život, koje viđa poslednji put, a to oni ne shvataju. Ona im poklanja neke stvari, pokušava da sredi njihove živote, da im saopšti sve što je želela, a nije mogla. Nekima priređuje i sitne osvete. Ipak, poslednjeg dana se pojavljuje mladić, desetak godina mlađi od nje, koji joj otkriva da je zaljubljen u nju. Pošto to sazna, njihov odnos se razvija, a ona do kraja večeri treba da odluči šta da uradi.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2008
Reziser:Stefan Arsenijević
Scenario:Stefan Arsenijević, Srđan Koljević
Uloge:Anica Dobra, Vuk Kostić,, Milena Dravić
Studio:Icon Film
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...