•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikola Vukčević radi filmu „Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa“

U januaru je završena zimska etapa snimanja ovog filma, uz regionalnu glumačku podelu, sa afirmisanim glumcima ali i onima koji dolaze - sa cetinjske akademije. Autorska i produkcijska ekipa filma „Dječaci iz Ulice Marksa u Englesa“ reditelja Nikole Vukčevića - od danas ima i novog koprodukcionog partnera: crnogorski Javni servis - RTVCG.

Reditelj Nikola Vukčević i generalni direktor RTVCG Rade Vojvodic, u prisustvu izvršnog producenta Ivana Đurovića - su potpisali koprodukcioni ugovor, kojim RTVCG kao koprodukcioni partner dobija ekskluzivno pravo TV premijere igranog filma (kasnije njegovo neograničeno Tv emitovanje na kanalima TVCG), deo vlasničkih prava projekta shodno procentu ulaganja u projekat, ali i - dodatnu ekskluzivu: mini tv seriju od 5 epizoda.

"Snimanje u dva intervala i u dva godišnja doba, donosi priču o Titogradu i Podgorici, o porodici i odrastanju, o mladim ljudima i njihovim intimnim istorijama, o vrednosti koje ne prolaze", saopštili su iz produkcije. Reditelj Vukčević i dramska spisatejlica Milica Piletić scenario za ovaj film su napisali na osnovu motiva drame „Instant“ poznatog srpskog pisca i reditelja Đorđa Milosavljevića.

U filmu glume: Ana Sofrenović, Nebojša Glogovac, Emir Hadžihafisbegović, Momčilo Otašević, Branka Stanić, Branimir Popović i drugi. Izvršni producent je Ivan Đurović, direktor fotografije Dimitrije Joković, scenograf Stanislav Nikičević, kostim Jelena Đukanović, kompozitor Vladimir Moritz, a za ton su zaduženi Igor Vujović i Djoko Jablan.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...