•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Ustaničku ulicu" u Podgorici promoviše Gordan Kičić

Podgorički filmofili će imati priliku da u Cineplexxu pogledaju film “Ustanička ulica”, srpskog reditelja Miroslava Terzića. Crnogorski glavni grad posetiće Gordan Kičić, producent i glavni junak filma. On će se u petak na projekciji za novinare u Cineplexxu družiti sa pripadnicima sedme sile.

“Dolazim sam, nažalost. Veoma mi je žao, ali ostali nisu bili u mogućnosti. Reditelj snima spot, Rade Šerbedžija je u Americi, a neki su trudni, ali ja sam tu da predstavim svoj film”, kazao je Kičić, sa kojim u “Redemtion Street”, kako glasi engleska varijanta naslova, igraju Rade Šerbedžija, Uliks Fehmiu, Jelena Đokić i Milica Mihajlović.

Jelena Đokić je u petom mesecu trudnoće i sa svojim suprugom Svetozarom Cvetkovićem očekuje drugo dete. Kičić tumači glavnog aktera ove priče Dušana Ilića, pomoćnika tužioca Specijalnog suda za ratne zločine, koji dobija zadatak od pretpostavljenog (Šerbedžija) da istraži slučaj zaboravljene “Prve pionirske” paravojne formacije. Ilić uspeva da uđe u trag jedinom preživelom pripadniku odreda koji je sastavio Srbo Krajišnik (Fehmiu), ali mnogi ne žele da se istina sazna.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...