•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na jesen serija „Angry birds“

Šef odeljenja za animaciju lp,šamoke Rovio Mobile je potvrdio kako će svake nedelje, na jesen, prikazivati po jednu kratku epizodu čuvene animirane serije "Angry Birds“.

Tako da će na jesen biti objavljena čak 52 nastavka animirane serije "Angry Birds" nastale prema istoimenoj popularnoj mobilnoj igri. Kratke epizode biti će dostupne na različitim uređajima, dok se istoimeni film očekuje nakon 2014.

"Svaka epizoda će trajati dva minuta i trideset sekundi. Animiranu seriju "Angry Birds" planiramo da ponudimo na što više uređaja. Želimo da kreiramo i video aplikaciju za nju, a tražimo i potencijalne partnere. Cilj nam je da budemo na svim ekranima", objasnio je Dora i otkrio da se planira i film. "Mi radimo na tom projektu, ali se on u bioskopima neće pojaviti prije 2014. Stoga, prvo pregledajte naše serije", nadodao je Dora. Prva igra Angry Birds preuzeta je više od 700 miliona puta na svim platformama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...