•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Hudson

Kate Hudson, rođena u Los Anđelesu 19. aprila 1979. godine, je američka glumica, dobitnica Zlatnog globusa.

Kate Hudson rodila se i odrasla u Los Anđelesu. Njena majka je slavna glumica Goldie Hawn, a otac Bill Hudson, glumac i komičar. Roditelji su joj se razveli 18 meseci nakon njenog rođenja pa je odrasla s majkom i očuhom Kurtom Russellom, kojega Kate smatra svojim drugim ocem. Ima mađarske, italijanske i jevrejske krvi.

Maturirala je 1997. godine i počela da se bavi glumom, iako je bila primljena na Univerzitet u Njujorku. Kao dete slavnih roditelja nije htela da je povezuju s njima, ili da dobija uloge zbog svog porekla.

Prva značajna uloga bila joj je ona u filmu “Korak do slave” iz 2000. godine, za koju je nominovana za Oskara, a dobila je i Zlatni globus.

Hudson-ova je sedam godina bila udata za Chris-a Robinson-a, pevača rock grupeThe Black Crowes, s kojim ima sina Ryder-a. Par se razveo 2007. godine. Kratko je izlazila s Owenom Wilsonom, a nakon što je on, nekoliko meseci nakon prekida njihove veze, pokušao samoubistvo, pojavile su se brojne špekulacije oko njegovog motiva za taj čin. Par je u proleće 2008. kratko vreme ponovo bio zajedno, da bi Hudson-ova u maju počela da izlazi s bivšim biciklističkim prvakom Lanceom Armstrongom.

Kate Hudson nije preterano religiozna, ali je naglasila da je ljuti antisemitizam koji je videla u Parizu. Tužila je englesko izdanje časopisa "The National Enquirer" nakon što su napisali da je "neprirodno mršava".Časopis "People" svrstao ju je u maju 2008. na prvo mesto liste "Sto najlepših ljudi na svetu".

Filmografija:

1996 Party of Five

1997 EZ Streets

1998 Desert Blue

Ricochet River

1999 200 Cigarettes

2000 Dr. T & the Women

Almost Famous

Gossip

About Adam

2001 The Cutting Room

2002 The Four Feathers

2003 Le Divorce

Alex & Emma

How to Lose a Guy in 10 Days

2004 Raising Helen

2005 The Skeleton Key

2006 You, Me and Dupree

2008 Fool's Gold

My Best Friend's Girl

2009 Bride Wars

2010 The Killer Inside Me

2011 A Little Bit of Heaven

Something Borrowed

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....