•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Something Borrowed (2011)

“Something Borrowed” je američka romantična komedija iz 2011. godine zasnovana na istoimenoj knjizi autorke Emily Giffin, reditelja Luke-a Greenfield-a, u kojoj glavne uloge tumače: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, i John Krasinski, a za čiju je distribuciju zadužen Warner Bros..

Rachel je advokat i kada je bila na pravnom fakuletu zaljubila se u Dex-a, kolegu čija je porodica jako bogata i uticajna, ali je ona bila i suviše stidljiva da mu prizna svoja osećanja. Kada Dex upozna njenu najblju drugaricu Darcy, koja je ponekada tretira kao da je bezvredna, Darcy se zaljubljuje u Dex-a i započinju vezu. Kada se njih dvoje vere, Darcy traži od Rachel da joj bude kuma na venčanju. Međutim, Rachel se Dex i dalje sviđa ali ona još uvek ne može ništa da mu kaže. Kada jednom nakon rođendanske zabave Racherl i Dex ostanu sami, ona mu konačno priznaje ono što godinama oseća, što njega jako iznenađuje. Oboje su malo popili i to je bilo dovoljno da provedu noć zajedno. Oni pokušavaju da zaborave celu stvar i slažu se da ta noć nije ništa značila niti je bilo šta promenila. Sve u svemu, prijateljstva koja oslikava ovaj film su testirana a tajne izlaze na videlo i jako je zanimljivo kako će se ova romantična komedija završiti.

Imate toplu preporuku da je pogledate.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Luke Greenfield
Scenario:Jennie Snyder, Emily Giffin
Uloge:Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield
Uzrast:PG-13
Award:3 nominacije
Box office:39 miliona USD
Studio:Alcon Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila