•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holivudski lepotan Chris Evans tvrdi da je ponosan na samo 3 svoja filma

Chris Evans je glumio različite likove: od superheroja do zgodnog studenta sa Harvarda. Ali, 30-ogodišnji glumac ističe da se uvek iznenadi kada sazna da mu je film uspešan. Tvrdi da iako je snimio oko 20 filmova, ponosan je na svega 3.

Što se tiče njegove uloge u ostvarenju „Captain America: The First Avenger“ veruje da je to bila jedna od najboljih odluka u njegovoj karijeri i ne samo da je ekstremno srećan kako je film prošao, već je to bilo i fantastično radno iskustvo. Sve u vezi tog filma je bilo pozitivno i zahvalan je Bogu što su ga tim, prodica i prijatelji podržali i nagovarali da preuzme ulogu.

Glumac kaže da njegova slava nije kao ona koju donosi „Twilight“ kada ga 50 devojaka čeka ispred stana. Nije tako i još uvek ima neverovatnu količinu nezavisnosti i privatnosti, što se može smatrati darom. Po njemu, bolje nije moglo da bude.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...