•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Legend of a Rabbit 3D - uskoro

Od 19. aprila, u domaćim bioskopima prikazivaće se duhoviti animirani i sinhronizovani film za najmlađe - „Legenda o Kung-Fu zeki 3D“.

Naizgled stidljivi i plašljivi zeka, koji zarađuje za život praveći palačinke, iznenada postaje majstor borilačkih veština i suprotstavlja se svom najvećem neprijatelju, zloj pandi po imenu Sleš. Ušati junak neprijatelje ostavlja bez ikakve šanse za odbranu, a publiku potpuno razoružava i tera je da se valja po podu od smeha.

Ovaj kineski animirani film, koji je domaćoj publici premijerno bio prikazan na prošlogodišnjem Kids Festu, zabavna je alternativa holivudskim animiranim filmovima sa ovom temom. Za glavnog negativca izabrana je panda, što je zanimljiv obrt kako u odnosu na holivudske, tako i u odnosu na japanske animacije, u kojima su pande uvek prikazane kao najslađa stvorenja na svetu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila