•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kahaani (2012)

“Kahaani” ili kako je na engleskom “Story” je indijski triler iz 2012. godine koji je režirao i koproducirao Sujoy Ghosh. Uloge u filmu tumače: Vidya Balan, Parambrata Chatterjee i Nawazuddin Siddiqui.

U Kalkuti se priprema godišnji Durga Puja festival, a Vidya Bagchi, trudnica u sedmom mesecu, silazi iz aviona koji je pristigao iz Londona. Prvo mesto na koje ona odlazi je policijska stanica u kojoj popunjava papire da traži nestalu osobu. Nekoliko nedelja pre toga, njen surpug Arnab je doputovao u Indiju poslom. U toku prve dve nedelje, svakodnevno su se čuli telefonom, a onda su bez ikakvog objašnjenja pozivi prestali. Vidya se raspituje svugde, ali čini se da se niko ne seća Arnab-a. Nema traga od njega u kući u kojoj je odseo niti na njegovom radnom mestu. Kao da nikada nije ni postojao. Ali, Vidya ne želi da odustane. Negde u Kalkuti, ona će otkriti opasnu istinu.

Ovo je odličan film i dinaminačan koji morate pogledati.

Žanr:drama, triler
Godina:2012
Reziser:Sujoy Ghosh
Scenario:Sujoy Ghosh, Suresh Nair
Uloge:Vidya Balan, Parambrata Chatterjee,Saswata Chatterjee
Studio:Boundscript Motion Pictures, Pen Movies
Zemlja:India
Website:www.kahaanithefilm.com/
Jezik:hindi
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...