•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Cold Light of Day (2012)

“The Cold Light of Day” je akcioni triler reditelja Mabrouk-a El Mechri-ja u kome naslovne uloge tumače Bruce Willis, Sigourney Weaver i Henry Cavill.

Will Shaw stiže u Španiju iz San Franciska na odmor koji zaista nije želeo. Na aerodromu ga dočekuje njegov otac Martin (Bruce Willis), a očigledno je da se među njima oseća određena doza tenzije. Otac radi u različitim zemljama za vladu, a trenutno ima posla u Španiji. Njima se priključuju ostali članovi porodice na brodiću. Zajedničku večeru prekidaju konstantni Will-ovi telefonski pozivi. On saznaje da je kompanija za koju radi bankrotirala. Kada iznerviran stalnim telefoniranjem, Will-ov otac baci njegov mobilni telefon u more, Will besan odlučuje da pliva to grada ne bi li se smirio.

Kada odluči da pliva nazad, shvata da je brod otišao i pronalazi ga mnogo kasnije napuštenog i opljačkanog. Tada odlazi u lokalnu policijsku stanicu i počinje čitava serija neočekivanih događaja i nenadanih susreta, nakon čeka Will saznaje da je njegov otac agent CIA-e, a da ljudi koji su oteli njegove roditelje zapravo tragaju za aktovkom koja im je oteta. Will jedva uspeva da se spase od plaćenog ubice kroz ulice Madrida, a biva i optužen za ubistvo policajca. Bez obzira na sve to, odlučuje da se sretne sa kidnaperima. Na kraju svega, Will čak dobija i mogućnost da se zaposli u CIA-i, što on ozbiljno i razmatra.

Ovo je odličan film koji zaista vredi pogledati.

Žanr:akcioni, fantazija, triler
Godina:2012
Reziser:Mabrouk El Mechri
Scenario:Scott Wiper, John Petro
Uloge:Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
Uzrast:PG-13
Studio:Intrepid Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...