•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends (2007)

Pripremite se na obilje smeha uz vaše omiljene preistorijske prijatelje i njihove nove poznanike u najzabavnijem putovanju ikada! Predstavljajući nezaboravne nove pesme i urnebesne glasovne talente Oscarovca Cube Goodinga Jr. i dobitnice Zlatnog Globusa Sandre Oh (Uvod u anatomiju), ovo je prava pustolovina puna lude zabave i dirljivih prijateljstava! Naši junaci sa uzbuđenjem se upoznaju sa dvoje bedastih i simpatičnih Beipiaosaurusa, Loofah i Doofah su izgleda previše nespretni da bi sami pronašli put nazad, tako da Mala Šapa i ostali odlučuju da pomognu svojim novim prijateljima, istovremeno putem deleći važne životne lekcije zvane Mudrosti. Do dolaska u Dolinu bobica, Mala Šapa shvata da iako mali Žuto Trbusi Loofah i Doofah baš i ne slede njegove Mudrosti, njihove luckaste tehnike ipak funkcionišu.

Žanr:animirani, avantura, porodični
Godina:2007
Reziser:Jamie Mitchell, Charles Grosvenor
Scenario:John Loy
Uloge:Cody Arens, Logan Arens, Anndi McAfee
Uzrast:G
Studio:Universal Animation Studios
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:76 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....