•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skinwalkers (2006)

"Skinwalkers" američkog reditelja Jamesa Isaaca napet je film strave pun akcionih prizora. Iako varira čestu temu ovoga žanra, borbu "dobrih" i "zlih" vukodlaka, i ne donosi nikakva posebno originalna rešenja, film donosi sve ono što ljubitelji takvih filmova vole: prizore koji mogu zaplašiti, ideju o postojanju i učinku drevnih kletvi, i neizvesnost do samoga kraja.

Prema legendi Navajo Indijanaca, samo dečak čiji su preci miroljubivi vukodlaci, Skinwalkers, može prekinuti kletvu prema kojoj će oni izumreti za vreme crvenog meseca. Naime, u tom će trenutku on dobiti neverovatnu moć kojom će ih jednom zauvek uništiti. Znajući za to, Skinwalkersi paze i štite Tima (M. Knight), trinaestogodišnjeg dečaka čija je majka običan čovek, a otac vukodlak, jer ni on ni ona ne znaju za moć koju dečak nosi u sebi.

Pre nekoliko dana Tim je proslavio trinaesti rođendan, vreme crvenog meseca se približava, šta će zli vukodlaci, predvođeni strašnima Varekom (J. Behr) morati iskoristiti za svoje dobro...

Žanr:akcija, fantazija, horor
Godina:2006
Reziser:James Isaac
Scenario:James DeMonaco
Uloge:Jason Behr, Elias Koteas, Rhona Mitra
Uzrast:R
Studio:Lionsgate
Zemlja:Canada
Website:www.skinwalkers.com
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...