•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson i Kristen Stewart će se venčati uskoro?

Zvezde serijala „Twilight“, Robert Pattison i Kristen Stewart, razmišljaju o sledećem koraku u svojoj ljubavnoj vezi. Ovih dana se navodi da oni ozbiljno razmišljaju o njihovoj zajedničkoj budućnosti, a izvesno je da će se oglasiti i svadbena zvona. Njih dvoje su prošli puno toga zajedno, a sam kraj „Twilight“ filmova je i kraj jedne ere za njih, ali i veliko olakšanje. Nadaju se da više neće biti u centru pažnju, zato što verovatno nikada više neće raditi zajedno, ali isto tako ostaju emotivno vezani jedno za drugo i razgovaraju o braku, koji će možda doći jako brzo.

Stižu i informacije da je Robert na dijeti zato što Kristen misli da je i previše debeo. Naime, dodao je blizu 5 kilograma zbog hamburgera i piva, dok nije radio. Kristen mu je rekla da se sabere, a znajući da on mrzi teretanu, ona ga ohrabruje da krene sa surfovanjem i postane fizički aktivan, ne bili sagoreo suvišne kalorije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...