•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dejvid Tviner Apolskis iz serije "Bekstvo iz zatvora" u zatvoru?

Glumac iz serije ''Bekstvo iz zatvora'' Lejn Garison optužen je za nasilje nad svojom bivšom devojkom Ešli Metinglaj i mogao bi da završi u zatvoru. Naime, Garison (31) je uhapšen u nedelju i od tada je u zatvoru. On je već osuđen uslovno za ubistvo iz nehata 2007. godine i kazna mu ističe za nedelju dana. Ukoliko bude osuđen za novi prekršaj, uslovna kazna bi mogla da bude povučena.

Bezbednosne kamere u zgradi njegove bivše devojke na Beverli Hilsu uhvatile su u subotu par kako se svađa u predvorju zgrade. Garison je potom udario Metinglajevu dok su išli prema liftu i pobegao, a Video snimak njihove svađe pojavio se ubrzo potom na internetu. Par "u procesu raskida" i tada su se svađali oko poruka na mobilnim telefonima.
Garison je 2006. godine pijan vozio 17-godišnju učenicu i njene dve drugarice kada je udario u drvo. Jedna osoba je poginula a on je priznao krivicu za ubistvo iz nehata, vožnju u alkoholisanom stanju i davanje alkohola maloletnom licu. Ukoliko bude procenjeno da je prekršio uslovnu kaznu, Garison bi mogao da provede 90 dana u zatvoru.
On je u seriji "Bekstvo iz zatvora" glumio Dejvida Tvinera Apolskisa, a igrao je i u filmu "Shooter".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu