•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Casey Affleck, Ben Foster i Rooney Mara u „Ain't Them Bodies Saints“

Scenarista i režiser David Lowery je odlučio da svoj nagrađivani kratki film „ Ain't Them Bodies Saints“ „proširi“ u dugometražni film. Stižu i informacije da će se glumci: Casey Affleck, Ben Foster i Rooney Mara naći u naslovnim ulogama u ovom ostvarenju.

"Ain’t Them Bodies Saints" govori o zločincu koji 1970. godina uspeva da pobegne iz zatvora i kreće kroz Teksas e bi li se video sa svojom suprugom i kćerkom, koju inače nije nikada pre toga video. Međutim, na tom putu susreće se sa svojom prošlošću.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...