•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Dreamers (2003)

„The Dreamers“ je stvarno originalan film koji je fokusiran na tri karaktera. Scenario filma naglašava rastući gnev u Parizu, 1968. koji se ogleda u celoj zemlji.

Tu je Metthew (Michael Pitt) američki student u Francskoj na godinu dana. On u Francuskoj sreće Isabelle (Eva Green) i Theo (Louis Garrel) koji su sestra i brat. Još pri prvom susretu oni ga upoznaju i sa svojom majkom (Anna Chancellor) i ocem (Robin Renucci). Matthew se zaljubljuje u Isabelle i ostaje u njhovoj kući kasnije, dok njihovi roditelji nisu tu. On tu uviđa da su Isabelle i Theo u incestu. Dodatno se uključuje u “igru“ sa njima. Igra je nestašna - ako osoba loše odgovori na izazov treba da uradi nešto ponižavajuće, najčešće u seksualnom kontekstu ponižavajuće. Oni ostaju zajedno tokom mesec dana u jedinstvenoj vezi. Skoro sve vreme su zajedno u svom apartmanu. Polako oni počinju da budu sve bliži, intimniji i stvaraju svoj sopstveni svet u kome postoje samo njih troje. Vode mnogo razgovora o klasičnim filmovima i Buster Keaton-u, Charlie Chaplin-u, rock začecima, Clapton-u i Hendrix-u. Dijalozi su izuzetno lepo napisani, gluma je izražajna, a muzika odlična. Ipak, autentična atmosfera i razgovori su Vam bliski i uživate u filmu kao da ste sa prijateljima.

„The Dreamers“ je film sa puno erotike, nagosti i seksa. Sviđaće Vam se ukoliko volite ovakvi filmovi.

Žanr:Drama, Romansa
Godina:2003
Reziser:Bernardo Bertolucci
Scenario:Gilbert Adair, Gilbert Adair
Uloge:Michael Pitt, Louis Garrel, Eva Green
Uzrast:NC-17
Studio:Recorded Picture Company
Zemlja:UK
Website:www.recordedpicture.com
Jezik:Engleski
Trajanje:115 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...