•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Negativne kritike za seriju „Budva na pjenu od mora“ u Hrvatskoj

Prikazane su dve epizode crnogorske serije “Budva na pjenu od mora” na hrvatskom RTL-u. Njih je propratila TV kritika Zrinke Pavlić koja tvrdi da ju je ovaj crnogorski projekat od srca nasmejao. Ona je pomenutu seriju nazvala sapunicom koja se povela za uspehom hrvatskih serija “Larin izbor” i “Ruža vjetrova”.

Međutim, na gledaoce nije puno uticala ova negativna kritika, pa je čak crnogorska serija “Budva na pjenu od mora” dobila novi termin, kako ističe producent i glumac Mima Karadžić - udarni, što nije bio slučaj sa hrvatskim serijama u Crnoj Gori. On dodaje da je zbog velike gledanosti prve dve epizode, serija sa subote prebačena na termin nedeljom uveče. Nakon dve epizode, Karadžić tvrdi da je serija jako gledana u Hrvatskoj, a pozivi novinara stižu sa svih strana. Isto tako, on nije želeo da komentariše kritiku Zrinke Pavlić. Tvrdi da je nije čitao i ta ne zna o čemu je ona pisala. Zna da negativnih komentara i kritika uvek ima, ali da se njegova ekipa na to ne obazire. Otkriva da je bilo i predloga da se za seriju “Budva na pjenu od mora” angažuju i hrvatske glumce, međutim, publika će gledati uglavno istu ekipu, proširenu još po nekim imenom. Karadžić kaže da nikada serija neće biti gledana u na primer Makedoniji, zato što igra Makedonac, ili u Hrvatskoj zato što je angažovan njihov glumac. Upravo je serija interesantna zato što su njena priča i glumci za gledaoce pravo osveženje.

U Crnoj Gori prikazano je prvih 12 epizoda, a sredinom meseca ekipa će se opet okupiti zbog snimanja nastavka. Pored proširene glumačke ekipe, proširiće se i priča po crnogorskim gradovima, pa ćemo tako u seriji “Budva na pjenu od mora” ubuduće gledati i kadrove snimljene u Baru, Podgorici i Žabljaku.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...