•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elles (2011)

“Elles” je evropski film iz 2011. godine i govori o pariskoj novinarki za francusko izdanje magazina “Elle” i situiranoj majci dvoje dece Anne (Juliette Binoche), koja istražuje vezano za Älanak o prostituciji meÄ‘u studentkinjama.

Iako pomenute mlade žene ne vole medijsku pažnju, ona uspeva da ubedi dve devojke da razgovaraju sa njom i povere joj se. ReÄ je o provokativnoj Alicja-i (Joanna Kulig), koja je ambiciozna studentkinja ekonomije i napustila je Poljsku da napreduje u studijama i mirnijoj i suptilnijoj Charlotte (Anaïs Demoustier), koja namerava da ostavi za sobom svoju skromnu provincijsku prošlost.

Onde gde Anna oÄekuje misteriju i nemir, ona pronalazi slobodu, ponos i moć. Kada Anne-ina zainteresovanost za ove dve devojke preÄ‘e granice profesionalnog, ona poÄinje da preispituje svoju sopstvenu seksualnost.

OdliÄna priÄa koja će i samu Anne navesti na preispitivanje njenih najintimnijih ubeÄ‘enja o novcu, porodici i seksu će vam itekako skrenuti pažnju i naterati vas na razmišljanje, zato obavezno pogledajte ovaj film.

Žanr:drama
Godina:2011
Reziser:Malgorzata Szumowska
Scenario:Malgorzata Szumowska, Tine Byrckel
Uloge: Juliette Binoche, Anaïs Demoustier, Joanna Kulig
Uzrast:NC-17
Studio:Slot Machine
Zemlja:France
Website:elles-movie.com/
Jezik:francuski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...