•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

490.000 USD za slike ćerke Džesike Simson!

Ovih dana stiže i vest koja će sigurno zapanjiti mnoge. Govori se o tome da pevačica, glumica i dizajnerka Džesika Simpson navodno prodaje slike tek rođene ćerke Maksvel Dru za 490.000 USD.

Neimenovani izvor navodi da Simpsonovoj novac nije bitan, budući da joj je posao sa garderobom doneo čitavo bogatstvo. Prema tome, 100.000 ili 500.000 USD njoj ne znači ništa.

Džesika Simpson se porodila 1. maja. Inače, ona i njen suprug fudbaler Erik Džonson (32) verili su se u novembru 2010. godine, ali još nisu odredili datum venčanja.

Džesika Simpson bila je tin pop idol i postala je svetski poznata zahvaljujući rijaliti šou sa svojim tadašnjim suprugom Nikom Lahejom, članom grupe "98 Degrees". Par se razveo posle tri godine braka.

Džonson je sedam sezona igrao za San Fransisko Fortinajnerse (49-tke) i Nju Orleans Sejntse.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...