•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Titeuf, le film (2011)

„Titef 3D“ je animirani film snimljen prema kultnom francuskom stripu. Autor stripa, čiji je pseudonim Zep, takođe je i autor scenarija i reditelj filma. „Titef 3D“ je prvi vikend prikazivanja u bioskopima bio prvi na listi gledanosti u Francuskoj. A mi u Srbiji ga možemo pogledati sinhronizovanog na naš jezik.

Ovo je imaginativna i odlično animirana priča, nadahnuta tako da oduševi mlađe gledaoce. Filmski debi Zep-ovog voljenog stripa je ostao veran svojoj formi, tu je i mladalački humor i šale, ali se ova animacija ne boji da dotakne i najveće socijalne teme sa kojima se sreću porodice danas.

Nađa slavi rođendan, a Titef nije pozvan. Katastrofa! Titef mora da otkrije šta je pošlo po zlu. Kako je mogla da ga zaboravi, kad on nabaci svoj najzavodljiviji stav prilikom susreta sa njom? Ovaj potres će uzdrmati Titefov život, posebno zbog toga što se, kao i uvek, ispostavlja da su odrasli beskorisni. Titef će stoga sam uzeti stvari u svoje ruke i pokušati da se izbavi iz haosa, ne gubeći pri tom iz vida da mu je najvažniji cilj – biti pozvan na Nađin rođendan!

Ovo je odlična animacija uz koju ćete uživati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:animacija, komedija
Godina:2011
Reziser:Zep
Scenario:Zep
Uloge:Donald Reignoux, Mélanie Bernier,Emilie Blon-Metzinger
Studio:Moonscoop, Pathé, France 3 Cinéma
Zemlja:France
Website:www.titeuf-lefilm.com/
Jezik:francuski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu