•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

88 Minutes (2007)

“88 Minutes” je američki triler iz 2007. godine reditelja Jon-a Avnet-a, u kome uloge tumače: Al Pacino, Benjamin McKenzie, Alicia Witt, Leelee Sobieski, Deborah Kara Unger, Amy Brenneman i Neal McDonough.

U Sijetlu Jack profesor na koledžu, koga igra Al Pacino, radi kao psihijatar forenzičar za FBI. On prima telefonski poziv kojim mu prete, a njegov život je u opasnosti. Ostalo mu je još samo 88 minuta života. Kako bi spasao svoj život, on mora da upotrebi sve svoje veštine i znanja da suzi spisak potencijalnih osumnjičnenih, a sve to uz pomoć partnera Shelly-ja Barnes-a, FBI agenta, prijatelja Frank-a Parks-a i asistenta Kim Cummings. Na tom spisku su: problamatični studenti, službenik obezbeđenja ali i serijski ubica Jon Forester. Naime, Jack je uticao na porotu da pomenutog Jon-a osude na smrtnu kaznu. Jon optužuje Jack-a da je manipulator, zato što je naveo jednog svedoka i sestru jedne od njegovih žrtava da svedoče protiv njega. Tokom večeri, kada je Jon trebalo da bude pogubljen, Jack prima telefonski poziv koji mu govori da mu je ostalo samo 88 minuta života. A tada ubica kopira Jon-a i ubija ženu na isti način kao što je Jon nekada činio.

Ovo je odličan triler koji morate pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:drama, misterija, triler
Godina:2007
Reziser:Jon Avnet
Scenario:Gary Scott Thompson
Uloge:Al Pacino, Alicia Witt,Ben McKenzie
Uzrast:R
Award:2 nominacije
Box office:17 miliona USD
Studio: Millennium Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...