•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznat režiser nastavka filma "Igre gladi"

Nakon što je Gari Ros saopštio da neće režirati nasatvak filma "Igre gladi" ("The Hunger Games"), koji se zvanično zove "Catching Fire", bilo je nejasno ko će održati slavu hit SF akcione drame koja je zaradila preko 600 miliona dolara. Producenti nisu gubili vreme i tražili su čoveka koji će uspešno odraditi posao i našli su režisera Frensis-a Lavrenc-a.

Sa produkcijom filma se, kako prenose mediji, počinje već na jesen, jer je glavna zvezda filma, Dženifer Lavrenc, jako tražena i angažovana na više drugih filmskih projekata. Ona će u januaru, 2013. snimati "X-Men: First Class".

Premijera filma "Catching Fire" se u bioskopima očekuje u novembru, 2013. godine. Film "Igre gladi" je sniman po romanu američkog televizijskog pisca i romanopisca Suzane Kolins.

Napisana je kao priča koju priča šesnaestogodišnja Katnis Everdin, koji živi u post-apokaliptičnom svetu u zemlji Panem koja se prostire na mestu nekadašnjih zemalja Sjeverne Amerike. Prestonica, visoko napredni glavni grad - metropola, ima hegemoniju nad ostatkom nacije. „Igre gladi“ su godišnji događaj u kojem su jedan dečak i jedna devojčica u dobu od 12 do 18 godina iz svakog od 12 okruga oko glavnog grada izabrani na lutriji da se takmiče u televizijskoj bici u kojoj samo jedna osoba može da preživi.

Filmska adaptacija, čiji je koautor i koproducent sama Kolins i koji je režirao Gari Ros, je premijerno prikazana širom sveta 23. marta 2012.

U filmu glume Dženifer Lavrenc kao Katnis, Džoš Hučerson kao Pita i Liam Hemsvort kao Gale.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...