•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od 10. maja film „Uhvati Gringa“ („Get the Gringo“) u bioskopima

Glavnu ulogu (lik Vozača) u ovom filmu tumači slavni Mel Gibson, koji bežeći of policijske potere probija zid na granici Sjedinjenih Američkih Država i Meksika i završava u neobičnom meksičkom zatvoru, u kome okoreli kriminalci unutar zidina žive sa svojim porodicama i sami uređuju međusobne odnose i život. U takvom okruženju, Vozaču pomoć stiže od onoga od koga je to najmanje očekivao.

Film je zasnovan na istinitim događajima, a prisustvo Mela Gibsona (Hrabro Srce, Stradanje Isusovo, Apokalipto) kao glavnog glumca i ko-scenariste, garantuje 95 minuta vrhunskog filmskog uživanja.

Gledaoci mogu film da pogledaju u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu, u sinepleksu Kolosej u T.C. "Ušće", u Domu Sindikata, kao i u bioskopu Kupina Film u Nišu.

Zahvaljujemo se Millennium Film-u

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu