•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko su članovi čudne porodice Kolins u filmu „Mračne senke“?

Juče smo objavili vest da će premijera filma “Mračne senke” („Dark Shadows“) u našim bioskopima biti u četvrtak, 10. maja. Poznato je da u filmu reditelja Tima Bartona glavne uloge tumače Džoni Dep, Mišel Fajfer, Eva Grin i Helena Bonam Karter.

Radnja filma počinje u 18. veku, u gradu Kolinsportu u Americi. Grad je dobio ime po porodici Kolins, gde su se nastanili iz Liverpula i započeli uspešna posao otvorivši fabriku. Porodica je živela u Kolinvudu, impozantnom zdanju koje gleda na grad.

Idiličan život prestaje kada ljubomorna veštica, Anželik, uništava ljubav Barnabasovog života, a njega pretvara u vampira. Najgore od svega je što ga sahranjuje živog u metalni kovčeg, u kome je počivao dvesta godina. Slučajno biva oslobođen 1972. godine, u svetu koji je u isto vreme za njega strašan i uzbudljiv. Gleda u Kolinsport koji ne prepoznaje. Njegova porodica, kao i sama kuća su u ruševinama, a fabrika potpuno propala.

Pogledajte i ekskluzivni klip iz koga, od glumaca lično, možete saznati ko su članovi pomenute porodice Kolins. Film je odličan, obavezno ga pogledajte!

Zahvaljujemo se TUCK VISION - u

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu