•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opera „Toska“ na velikom platnu bioskopa „Vilin grad“ u Nišu

Prikazivanjem snimka opere „Toske“, u produkciji minhenskog Narodnog pozorišta, 15. maja počinje operska predsezona u ovom niškom bioskopu. Operska predsezona najaviće sezonu direktnih prenosa opera i baleta iz svetskih pozorišta, koja počinje u septembru.

Po prvi put u Nišu, gledaoci će imati priliku da iz bioskopskih sedišta prate ekskluzivne operske predstave u izvođenju ansambala prestižnih evropskih teatara. U novom digitalnom bioskopu „Vilin grad“ u Nišu 15. maja u 19 časova biće prikazan visoko kvalitetan snimak čuvene Pučinijeve opere „Toska“, u produkciji minhenskog Narodnog pozorišta, koji će otvoriti opersku predsezonu u bioskopu.

Operska predsezona predstavlja uvertiru za predstojeću sezonu (2012/2013.) direktnih prenosa operskih i baletskih predstava iz čuvene njujorške Metropoliten opere, milanske Skale i moskovskog Boljšoj teatra. Sezona direktnih prenosa ovakvih događaja će početi u septembru.

Prikazivanje nefilmskih sadržaja je tradicija koju bioskopska porodica „Cineplexx“ održava širom svog lanca, pa se kao takva prenela u bioskope „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu, a od sada će se praktikovati i u bioskopu „Vilin grad“, koji je član te porodice.

Ljubitelje klasike u nastavku operske predsezone bioskopa „Vilin grad“ očekuje snimak Verdijeve „Aide“ iz milanske Skale, koji će biti prikazan u junu, dok će u julu, kao poslednja u predsezoni, biti prikazana opera „Nabuko“, snimljena na sceni antičkog pozorišta Taormina na Siciliji.

Fantastični vokali, veličanstvene scenografije, bogati kostimi i vrhunska produkcija pružiće posetiocima bioskopa i ljubiteljima ovog žanra nesvakidašnji bioskopsko-operski doživljaj.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila