•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt za reklamu parfema dobio nekoliko miliona funti

Čini se da je sve moguće kada je zgodni Brad Pitt u pitanju. Ovih dana stiže vest da je slavni holivudski glumac novo zaštitno lice za Chanel No. 5 i time će postati prvi muškarac u istoriji koji će reklamirati ovaj poznati parfem. Sve je počelo s Merilin Monro koja je večni parfem slavne francuske modne kuće reklamirala rečima “u krevetu nosim samo pet kapi Chanela No. 5″, a može se reći da je sve ostalo već istorija.

Nakon nje, zaštitno lice je bila Ketrin Denev, pa Nikol Kidman. Za reklamnu kampanju, koja uskoro počinje sa snimanjem u Londonu, popularni glumac dobio je nekoliko miliona funti. Sigurno je da će ovo biti jedan od najprodavanijih parfema u budućnosti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...