•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predators (2010)

“Predators” je naučno-fantastičan film koji je daleko od savršenstva u poređenju sa svojim predhodnicima. Generalno, jedna inspirativna priča je dobila još jedan nastavak, koji je pitanje kako je urađen i da li je tako i trebalo da bude urađen.

Originalan, napet, atraktivan film “Predator” iz 1987. je izazvao različite kritike, ali je na kraju proglašen najboljim filmom za 1987. sa punim pravom. Samo tri godine kasnije “Predator 2” je imao potpuno negativne ocene. Posle 14 godina, Paul W. S. Anderson je opet oživeo ružnog vanzemaljca – “Predator”-a. Najnovije “siroto” stvorenje u čijim venama teče zelena krv je prošlo najgore po kritičarima, ali i po mišljenju većed dela publike.

Adrien Brody se budi u slobodnom padu visoko iznad zemlje neznajući gde je. Otkrivamo svet i viziju budućnosti zajedno sa njim. Planeta Predatora je zelena planeta. Jedna od zamerki je da je film neprimeren ovom veku i da ovaj nastavak “Predators”-a izgleda kao prerada scenarija koji je Robert Rodriguez napisao još 1994.

Radnja se događa u džungli gde Predator i pripada zajedno sa ostalim životinjama. Lepo je zamisliti divljinu jer je to i dalje mistično mesto i opasnost, pa zato je i savršen odabir za film ove vrste. Priča o navedenom vanzemaljcu je već viđena: to je već mnogo puta adaptirana radnja video igre gde Predatori gone slabe ljude. Gluma je dobra i Adrien Brody je nazaboravan u akciji. On je naravno najjači, najpametniji, sve naj, kao da ga i nema drugih likova u filmu.

“Predators” je generalno zabavan film, standardna produkcija, avantura originalnog Predatora, u naučno-fantastičnom okruženju. “Predators”-i nikada nisu ponovili uspeh prve filmski režirane akcije, ali njegovi obožavaoci nikada ne propuštaju ove maštovite vizionarske pustolovine.

Žanr:akcija, avantura, naučna fantastika
Godina:2010
Reziser:Nimród Antal
Scenario:Alex Litvak, Michael Finch
Uloge:Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio:Twentieth Century Fox
Zemlja:United States
Website:www.foxmovies.com
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....