•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cannes otkrio novu zvezdu u liku Matthias-a Schoenaerts-a

Tek je drugi dan, a Canneski festival je već otkrio "novo lice" kome svi predviđaju veliku karijeru u Hollywood-u. Riječ je o 34-godišnjem belgijskom glumcu Matthias-u Schoenaerts-u koji je dobio gromoglasan aplauz i izvanredne kritike za ulogu opasnog momka u francuskoj drami Jacques-a Audiard-a "De rouille et d'os".

Schoenaerts nije nepoznat glumac - dosad je igrao u više od 20 filmova, uključujući "Bullhead" koji je ove godine bio nominovan za Oscara u kategoriji stranog filma. Većina novinara i kritičara u Cannesu je, međutim, prvi put danas videla belgijskog rmpaliju na pres konferenciji povodom prikazivanja filma "De rouille et d'os". Odmah po završetku projekcije, Schoenaerts su saletali pitanjem da li razmišlja o karijeri u Hollywood-u?

"Čudno je to, ali prošle nedelje zvali su me za 34. nastavak Ramba, a odgovorio sam im da pristajem pod uslovom da igram i u 35. i 36. nastavku", rekao je on u šali. "U Americi se mnogo toga dešava, ali imam vremena, ne žuri mi se. Valjda sam još mlad", kazao je on.

U filmu "De rouille et d'os", adaptaciji naslovne priče istoimene zbirke kanadskog pisca Craig-a Davidson-a, Schoenaerts glumi centralnog lika Alain-a, grubijana koji upoznaje Stéphanie, ženu koja je ostala paralizovana nakon nesreće na poslu, a koju igra Oscarovka Marion Cotillard.

Francuska glumica je svog partnera u filmu uporedila sa Leonardom DiCaprio-m i Daniel-om Day-Lewis-om.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...