•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

From Dusk Till Dawn (1996)

“From Dusk Till Dawn” je odličan a u isto vreme i strašan horor film. Na početku filma ozloglašena braća Gekko, Seth and Richard (Clooney i Tarantino), beže od policije nakon izvršene pljačke koja se završila stradanjem brojnih teksaških rendžera i policajaca. Njihov cilj je Meksiko i susret sa miserioznim likom po imenu “Carlos” ne bi li isplatili ovog lokalnog mafijaša i iskupili se. Da bi to postigli, oni pljačkaju sveštenika Jacob-a Fuller-a (Keitel) i njegovu porodicu kako bi omogućili siguran prelazak granice. Međutim, njihova konačna destinacija je, kako se ispostavlja, “Titty Twister”, toples bar osvetljen neonkama.

Sve izgleda manje-više obično i dobro, a Seth i Richard se priprimaju da prežive “od sumraka do svitanja” da dođe Carlos. Na opšte iznenađenje, nastaje pravi pakao i to onog trenutka kada se ispostavi da su osoblje u baru i ljudi koji se tu nalaze meksički vampiri...

“From Dusk Till Dawn” je kultni akcioni horor koji morate pogledati. To je jedinstven i neponovljiv film kakav se zaista retko može sresti. Zato imate i najtopliju preporuku da uživate uz njega.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:akcija, zločin, horor
Godina:1996
Reziser:Robert Rodriguez
Scenario:Robert Kurtzman, Quentin Tarantino
Uloge:Harvey Keitel, George Clooney, Juliette Lewis
Uzrast:R
Award:4 osvojene, 8 nominacija
Studio:Dimension Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....