•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mark Veb stvara drugačijeg Spajdermena

U novom filmu o Spajdermenu reditelj Mark Veb angažovao je novog glumca za ulogu Pitera Parkera, ali je odabrao i dragačiji pristup jednom od najpoznatijih junaka iz stripova.

Glavna ulogu će tumačiti Endru Garfild, glumac koji je postao poznat nakon uloge u filmu "Društvena mreža".

Veb je rekao da je oduvek bio obožavalac Spajdermena, ali ipak više voli Pitera Parkera, običnog, "nežnog" muškarca koji se pretvara u Spajdermena.

"On nije milijarder, niti vanzemaljac, on je samo običan dečak. Imao je probleme sa ljudima koji su ga odgajili, ne zna kako da priča sa devojkama i to je nešto što se provlači kroz film. Dobro mi je poznato kako čovek može da se unervozi u društvu žena, tako da ga razumem", rekao je Veb, prenose holivudski mediji.

U filmu reditelj je želio da stavi akcenat na stvari koje su promenile život Pitera Parkera, a to je njegovo odrastanje bez roditelja.

"To je stvar koja kod čoveka verovatno stvara veliku dozu nepoverenja prema ostatku sveta", rekao je.

Veb je liku Pitera Parkera dodao novi smisao za humor koji se bazira na sarkazmu. Na taj način reditelj pokušava da pokaže ono što se nalazi iza maske Spajdermena.

www.vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu