•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Rusalka" u Nišu

Film "Rusalka", koji je bio ruski kandidat za Oskara 2009. godine, biće prikazan u četvrtak od 18h u Niškom kulturnom centru.

Režiju filma radila je Ana Melikjan, koja je stekla reputaciju kao "majstor za tužne bajke". "Rusalku" su često upoređivali sa poznatom "Amelijom Pulen". O svom filmu Ana Melikjan je rekla da je nastao od dnevnika, razgovora koja je čula na ulici, slika koje je videla, a takođe i zahvaljujući izvanrednoj ličnosti glavne glumice Maše Šalajeve.

"Rusalka" je interesantna i romantična priča o neobičnoj devojci Alisi koja je odrasla u jednom zabačenom gradiću pored mora. Svoje slobodno vreme Alisa provodi maštajući o karijeri balerine i istinskoj ljubavi, a u toku svog odrastanja otkriva svoju jedinstvenu i neobičnu sposobnost da ostvaruje svoje želje. Životni put je dalje vodi u Moskvu, tamo gde se želje ostvaruju, ili…

Projekciju organizuju Departman za ruski jezik i književnost i Niški kulturni centar, a prema njihovim najavama obezbeđen je i prevod na srpski jezik. Ulaz je slobodan.

Preuzeto sa Južnih vesti

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...