•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danina i Nina u seriji "Budva na pjenu od mora"

Ovih dana je u Budvi velika gužva. Naime, tamo je ekipa koja snima drugu sezonu odlične serije "Budva na pjenu od mora". U Budvi je trenutno i Andrija Milošević, koji snima svoje scene, a tokom nedelje ekipi će se pridružiti i ostali glumci. Dobra vest za sve fanove je da će se u glumačkoj ekipi naći i dve lepe mlade glumice Danina Jeftić i Nina Janković.

"Snimanje je počelo krajem protekle nedelje. Biće snimljeno 12 epizoda. Snima se na primorju i u Podgorici, i na toj relaciji će ekipa biti do 1. jula, kada prelaze na Žabljak. Na Žabljaku ćemo provesti petnaestak dana, i 15. jula završavamo snimanje. Biće novih likova, a samim tim i novih glumaca. Ima ih četiri-pet i vrlo su atraktivna imena, a dvije dame koje se priključuju ekipi su Danina Jeftić i Nina Janković. To su dvije mlade glumice koje su se proslavile ulogama u filmu "Montevideo, Bog te video" rekao je za "Blic" Mima Karadžić.

"Priča je u nastavku četiri puta žešća nego što je bila. Mislim da će gledaocima biti intrigantne i atraktivne. Prikazivanje nastavka počeće već na jesen. Očekujemo već sredinom oktobra drugu sezonu" kaže proslavljeni glumac.

On takođe ukazuje kako se serija trenutno prikazuje u Hrvatskoj, gde je neverovatno gledana, a uskoro počinje emitovanje i u Makedoniji, Sloveniji, a sledeće nedelje biće potpisan ugovor sa Albanijom i Ukrajinom. Za kraj kaže kako se raduje početku snimanja, iako kiša stvara probleme ekipi.

"Imamo malo problema s vremenom, ali s druge strane je jako dobro za snimanje. Budva je prepuna stranaca, svi hoteli su puni. Ne znam koliko je serija doprinijela tome, ali jako je lijepo vidjeti toliko naroda na ulicama, a posebno jer sezona još nije ni krenula" zaključuje Mima Karadžić.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila