•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Entoni Hopkins pregovara oko uloge u "Red 2"

Postoji mogućnost da će se Ser Entoni Hopkins pojaviti u ulozi zlikovca u nastavku akcionog filma 'Red'.

Brus Vilis, Džon Malkovič, Morgan Frimen i Helen Miren su u filmu iz 2010. glumili nekadašnje tajne agente, prinuđene da se vrate iz penzije radi još jednog, poslednjeg posla.

Šefovi studija "Summit Entertainment" se spremaju da počnu s produkcijom nastavka ovog uspešnog filma, i nadaju se da će im se i zvezda filma "Kad jaganjci utihnu" pridružiti.

Ukoliko prihvati ulogu, Hopkins će izgrati zlog naučnika, zatvorenog u ustanovi za mentalno obolele.

Međutim, Hopkins će moći da prihvati ponudu jedino pod uslovom da se raspored snimanja ne poklapa sa njegovim ranije zakazanim snimanjem franšize "Thor" - nastavka filma rađenog po Marvelovim stripovima, u kome glumi ostarelog oca jednog super-heroja. Premijera ovog filma se očekuje u novembru 2013.

Ketrin Zita-Džons i južnokorejski glumac Bjung-hun Li se već nalaze na spisku potvrđene glumačke ekipe "Red 2", koji će se u bioskopima pojaviti na leto 2013.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...